Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: „Am arătat o foame și o motivație foarte mari la ultimele antrenamente”

Eduard Popa

Eduard Popa
03.05.2018

toijala steaua timisoara

CSM Steaua Eximbank București va întâlni formația BC SCM Timișoara în prima rundă a playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Timișorenii au avantajul în întâlnirile directe din acest sezon, dar steliștii sunt cei care dețin avantajul terenului propriu în actuala stagiune.

Antrenorul roș-albaștrilor a prefațat duelul cu BC SCM Timișoara, într-o scurtă declarație pentru site-ul nostru:

„Timișoara a demonstrat în acest sezon că sunt capabili să joace un baschet foarte bun împotriva oricărui adversar din ligă. Este o echipă foarte bine echilibrată, toți jucătorii își cunosc rolurile și nu își depășesc atribuțiile. Cu toate acestea, și noi ne-am arătat potențialul în Top 6 iar atunci când avem o formulă completă și suntem concentrați total la joc putem bate orice echipă. După ce am pierdut ultimele două meciuri din Top 6, am arătat o foame și o motivație foarte mari la ultimele antrenamente și suntem pregătiți pentru playoff. Despre accidentări nu îmi place să vorbesc înainte de playoff. Vom pune pe foaie jucătorii pe care îi credem sănătoși și care știm că ne vor ajuta.”

Primul meci al seriei CSM Steaua – BC SCM Timișoara se joacă astăzi, de la ora 19:45. Partida va fi transmisă pe Digi Sport 4.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!