Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: „Am avut un joc defensiv excelent”

Eduard Popa

Eduard Popa
24.12.2017

jukka toijala steaua pitesti

CSM Steaua Eximbank Bucureşti a trecut de BCM U Piteşti în etapa a X-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin cu scorul de 96-71.

Antrenorul Stelei, Jukka Toijala, a comentat  victoria cu BCM U Piteşti:

„În primul sfert am avut problemele cu recuperările la început. Nu puteam să alergăm pentru că nu primeam recuperări. Cred că schimbul al doilea, când ne-am folosit de întreaga noastră bancă, am început să avem controlul meciului. Am avut un run bun şi la începutul  sfertului al doilea. Ei au mutat însă în zonă, noi am devenit un pic derutaţi şi le-am permis să intre înapoi în meci. Ceea ce eu zic că ne-a făcut bine, pentru că ne-a ajutat să ne concentrăm pentru partea a doua a meciului şi cred că am făcut o treabă bună în a doua repriză unde am avut un joc defensiv excelent. Piteştiul are o echipă foarte bună, cu multe individualităţi: Porter Troupe, Agafonov, Kostoski, Nuutinen. Pot oricând să aibă un run de 8-0, 10-0, dacă le permiţi. Dar am reuşit să rămânem concentraţi timp de 40 de minute şi rezultatul a venit de la sine.”

Toijala a discutat şi despre prestaţia echipei din spatele liniei de 3 puncte.

„În prima repriză am aruncat chiar foarte bine de la 3 puncte. Aveam 8/11. Dar nu este un singur jucător pe care ei trebuie să se concentreze. Îi avem pe Taylor, Zekovic, Lapornik, Marinov, desigur şi Runkauskas când o să îşi revină. Aruncăm bine şi este o armă importantă pe care trebuie să o folosim la maxim.”

Tehnicianul finlandez a vorbit şi despre meciul excelent făcut de Cătălin Baciu:

„A jucat foarte bine azi. A fost cel mai bun meci al lui de sezonul ăsta. A avut câteva probleme de sănătate. A jucat foarte bine la ambele panouri şi sper ca forma din acest meci să continue şi în partidele următoare.”

Cu această victorie, Steaua ajunge în acest sezon la un palmares de 7-3 şi aşteaptă meciul de miercuri din deplasare cu CSM CSU Oradea.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!