Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: „Defensiva noastră nu a fost la înălțime”

Eduard Popa

Eduard Popa
02.12.2017

jukka steaua

CSM Steaua Eximbank București a pierdut a treia deplasare la rând în Liga Națională de Baschet Masculin, scor 86-83, în fața celor de la BC SCM Timișoara.

Antrenorul Stelei, Jukka Toijala, susține că defensiva sa a dat greș în partida din Banat.

„Evident defensiva noastră nu a fost la înălțime pentru a câștiga în deplasare. E aceeași poveste ca la Craiova sau Sibiu… Nu te poți baza doar pe punctele marcate. Am pierdut meciul dinainte de start. Jucătorii nu au fost pregătiți să joace ceea ce am făcut la antrenamente… Am făcut multe greșeli. Cu tot respectul pentru Timișoara, au jucat mai tare ca noi, și e important asta. Taylor în final nu a faultat, poate s-a gândit mai mult la faulturile lui”, a spus Toijala pentru pressalert.ro.

Toijala a discutat și despre momentul în care a pus cinci străini pe parchet în același timp.

„E o eroare a băncii noastre, nu am fost nici noi concentrați, am pus cinci străini, e responsabilitatea mea. Nu am realizat. E o eroare stupidă și din partea mea, e foarte foarte rău”.

Următorul duel pentru CSM Steaua Eximbank este derby ul cu U-BT Cluj-Napoca.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!