Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: „Jocul nostru încă arată ca un roller coaster”

Eduard Popa

Eduard Popa
16.11.2017

jukka steaua

Jukka Toijala, tehnicianul celor de la CSM Steaua București Eximbank, nu va lua pauză în cele trei săptămâni în care România va juca în preliminariile Mondialului de baschet. Toijala va merge în Finlanda, acolo unde va pregăti, alături de principalul Henrich Diettman, debutul naționalei nordice în preliminariile Campionatului Mondial. 

Tehnicianul finlandez a oferit la plecare o reacție pentru site-ul oficial al clubului roș-albastru, cu privire la debutul sezonului din România:

”Primele 6 etape ne-au arătat că mai avem mult de muncă. Nu am găsit încă un echilibru în jocul nostru. Avem momente foarte bune, sferturi foarte bune, chiar reprize, dar jocul nostru încă arată ca un roller coaster. În ultimul joc, contra Galațiului, am avut o intensitate foarte bună atât în atac, cât și în apărare. Asta ne dorim tot timpul și vom continua să lucrăm la dezvoltarea jocului nostru. Este foarte interesant să vedem cum jocul va continua după pauza competițională. Unele echipe, inclusiv a noastră, are jucători la echipele naționale și nici aceste formații nu vom avea tot lotul la dispoziție, în pregătiri. Pentru noi programul de după pauză este interesant și greu. Avem trei drumuri foarte lungi de făcut cu autocarul(două la Timișoara și unul la Oradea), și, de asemenea, avem de înfruntat niște oponenți puternici(Cluj și Pitești) acasă. Cred că după aceste confruntări vom vedea unde ne aflăm ca echipă.”

De pregătirea formației se va ocupa, în această perioadă, secundul Sasa Ocokoljic.

După șase etape, CSM Steaua Eximbank a adunat 4 victorii și 2 înfrângeri. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!