Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: “Ne aşteptam că vor reveni în meci. Băieţii mei au avut tărie de caracter”

Eduard Popa

Eduard Popa
21.04.2018

jukka toijala steaua timisoara

CSM Steaua a spart gheaţa în duelurile din acest sezon din compania Timişoarei. Elevii lui Jukka Toijala au trecut cu 84-81 de BC SCM Timişoara, în meciul din Top 6 LNBM.

Într-un interviu acordat pentru totalbaschet.ro, tehnicianul Stelei, Jukka Toijala, a comentat victoria elevilor săi şi a comparat ultimul meci cu cel pe care steliştii l-au pierdut acasă, atunci când au condus chiar şi cu 25 de puncta:

“Meciul a fost foarte greu, exact cum ne-am aşteptat. Timişoara a arătat că sunt o echipă care nu se dă bătută niciodată. Ne aşteptam că vor reveni în meci şi au făcut asta. Am pierdut concentrarea în ofensivă şi asta ne-a făcut să comitem foarte multe greşeli, am fost foarte nervoşi în sfertul al treilea. Diaz ne-a bătut pe backscreens şi ne-a forţat să ne schimbăm defensive. Jucătorii noştri au demonstrat în cele din urmă tărie de caracter în momentele dificile şi am reuşit să ne ţinem nervii în ultimele 5 minute. Câţiva dintre băieţi şi-au asumat răspunderea în ofensivă, am reuşit să îi oprim în defensive şi am reuşit să revenim în faţă şi să câştigăm”.

Jukka Toijala a explicat şi de ce l-a folosit pe Pavel Marinov, în locul lui Jonte Flowers:

“Jonte se apropie de o formă bună, dar în acest moment nu mi-am asumat niciun risc şi am decis să folosesc acelaşi lot ca în meciul cu Sibiul”.

Tehnicianul finlandez a povestit şi ce aşteptări are de la ultimele două partide:

“Mai avem două meciuri de jucat. Acum ne vom concentra pe partida cu Piteşti şi sperăm să obţinem un rezultat bun acolo. Nu va fi uşor întrucât în urmă cu două săptămâni au câştigat cu Clujul şi cu siguranţă vor fi motivaţi să îşi arate calităţile în faţa noului antrenor. Cu toate acestea, vom face tot posibilul să obţinem încă o victorie în deplasare”.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!