Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: „Ne-am apărat bine la Hardy, dar Popescu aproape ne-a omorât”

Eduard Popa

Eduard Popa
09.05.2017

steaua-sibiu

Steaua CSM Eximbank București a reușit o victorie importantă în meciul trei din semifinala Ligii Naționale cu CSU Sibiu, scor 81-79.

Într-un scurt interviu pentru totalbaschet, antrenorul Stelei s-a arătat bucuros de victorie.

A fost o adevărată luptă cu Sibiul. Au fost foarte aproape. În sfertul patru puteam să înghețăm meciul, dar au revenit mereu. Trebuie să îi respectăm pentru felul în care luptă, au înscris patru coșuri la rând de 3 puncte ca să revină în meci, dar important este că am câștigat, victoriile contează și noi avem două, ei una și avem șansa noastră miercuri.

Toijala a vorbit și despre revenirea sibienilor din ultimele minute.

Au fost aruncări foarte grele. Una de la 9 metri, alta care a intrat cu panoul. Au luptat și au încercat să revină. Popescu a dat cu panoul, Mijajlovici de la 10 metri, ce poți spune mai mult de atât?

Cât despre ultima fază care s-a terminat cu ratarea lui Cooper:

Cred că am citit bine faza. Am spus că schimbăm și apărăm om la om și nu lăsăm aruncătorii liberi. Chiar dacă Cooper are momente în care aruncă bine, cred că l-am apărat foarte bine la acea fază.

Antrenorul Stelei a vorbit și despre cele două libere ratate de Runkauskas pe final de meci, dar și despre prestația lituanianului în această partidă:

E un aruncător de 90% la libere. Înseamnă că nu va mai rata de acum încolo. Nu cred că a jucat prea bine la Sibiu, dar e un luptător și a jucat bine acasă sunt foarte fericit că a trecut peste cele două meciuri din Sibiu și a arătat ca Runkauskas pe care îl știm.

În ceea ce privește felul în care l-au apărat pe Kevin Hardy:  

Am schimbat felul în care ne apărăm la Hardy. Am încercat să scoatem mingea din brațele lui. Am făcut o treabă bună cu Hardy, dar Popescu și Mijajlovic aproape ne-au omorât. Nu poți opri pe toată lumea într-un meci de baschet.

După această victorie Steaua conduce la general cu 2-1 și va căuta miercuri să se califice în finala LNBM. 

*foto: sportpictures.eu

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe smilu :

    exemplu
    da asa-i, lupta mult Sibiul, da sa ajungi departe trebe si alceva la vreo 8,9,10 jucatori si doar 1, 2 sa lupte ca aia pot deocamdata.

    cu 6 ani în urmă (09.05.2017)
    • BC CSU Sibiu csv:

      Aaa !
      Ahaa.

      cu 6 ani în urmă (09.05.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!