Mvp-ul etapei
Andrija Stipanovic
Andrija Stipanovic
Minute 22:04
Puncte 11
Pase decisive 10
Recuperari 6
Eficienta 22
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: „Ne-au bătut cu aruncări foarte dificile. Data viitoare vom câștiga”

Eduard Popa

Eduard Popa
30.03.2018

jukka sibiu steaua

CSM Steaua a pierdut meciul cu CSU Sibiu, scor 78-76, în etapa a doua a Top 6 LNBM.

Antrenorul Stelei, Jukka Toijala, a comentat ultima ratare a meciului, care ar fi putut aduce victoria Stelei, dar a vorbit în general despre partida cu CSU Sibiu:

„Ultima posesie ca ultima posesie. Aveam șansa să câștigăm meciul mai devreme. Am condus timp de 27 de minute. Am jucat un meci foarte bun. Cred însă că ambele echipe merită să fie felicitate. Au luptat din greu. Am fost în poziţia să câștigăm acest meci, dar nu am reușit. A fost un moment în care am pierdut mingea în sfertul 4. Am interceptat mingea, apoi am pierdut-o și ei au înscris de la 3 puncte. Lucrurile astea mici contează. A fost un moment crucial. Dar putem spune că ne-au bătut cu o serie de aruncări foarte dificile, cum ar fi cea a lui Laser. Mă bucur însă că am avut toţi jucătorii la dispoziţie. Taylor a revenit după 2 săptămâni. Evident că a fost un pic ieșit din formă (rusty). Nu trebuie să fim supăraţi. Acesta este baschetul. Data viitoare vom câștiga. Ne vom juca șansa pâna la final!”

Toijala a vorbit și despre faptul că are 8 jucători străini în lot:

„Nu e ușor să îi spui unui jucător că nu va juca. Dar băieţii mei sunt profesioniști. Se pregătesc bine la fiecare antrenament, dau tot ce au mai bun și mă bucur că am de unde alege.”

Tehnicianul finlandez a răspuns și cu privire la un posibil rematch în playoff-ul LNBM:

„Sunt pe primul loc acum. Nu cred că ne vom întâlni în primul tur, dar va fi un match up grozav dacă ne vom înfrunta din nou în playoff.”

CSM Steaua a ajuns după acest meci la 16 victorii și 8 înfrângeri. Etapa viitoare roș-albaștrii vor întâlni BC SCM Timișoara, în deplasare. 

*foto: 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!