Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: „Sibiu are jucători diferiți, dar același stil ca anul trecut”

Eduard Popa

Eduard Popa
13.10.2017

toijala steaua sibiu

CSM Steaua Eximbank București va întâlni sâmbătă CSU Sibiu, în etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Sezonul trecut Steaua și Sibiu s-au înfruntat de nu mai puțin de opt ori. Chiar dacă cele două echipe s-au schimbat foarte mult în perioada din presezon, antrenorul Stelei, Jukka Toijala, se așteaptă la un duel greu cu sibienii.

„Este o echipă foarte atletică, șase americani diferiți, dar stilul este la fel ca anul trecut. Joacă foarte bine în apărare, aleargă foarte bine pe contraatac. Sunt jucători periculoși, pot înscrie ușor foarte multe puncte. În special în backcourt unde e Tyler Laser, mai e și Monyea Pratt pe care îl cunosc din Finlanda, la fel ca pe Kinnard. Va fi un meci dificil, în special că nu prea am avut timp să ne odihnim după meciul cu Kormend. Dar vom încerca să jucăm cu multă determinare și să ne întoarcem de la Sibiu cu o victorie.”

Toijala a discutat și despre regula U23 din acest sezon.

 „Georges Darwiche este un jucător de calitate, dar e greu să joci cu un băiat de 19 ani. De aceea joacă alături de Taylor. Și Lapornik poate să ducă mingea și să îl ajute, la fel ca Runkauskas. Voi vedea în funcție de match up ce jucători U23 pot folosi. Mai sunt Bogdan Popa sau Victor Petrache, mai sunt alți tineri care se pregătesc foarte bine și mereu ținem legătura cu antrenorul lor, cu Goran Vrkic, și hotărâm cum o să jucăm.”

CSU Sibiu - CSM Steaua Eximbank București se va juca sâmbătă, de la ora 17:00, la Sala Transilvania din Sibiu. Partida va fi televizată de Digi Sport 3.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!