Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala continuă alături de Steaua CSM Eximbank

Eduard Popa

Eduard Popa
09.07.2017

toijala-steaua

Steaua CSM Eximbank București a anunțat că a ajuns la un acord privind prelungirea colaborării dintre clubul roș-albastru și staff ul tehnic condus de finlandezul Jukka Toijala și sârbul Sașa Ocokoljic. Cei doi vor antrena Steaua în stagiunea 2017/2018.

Jukka Toijala a ajuns în iarna acestui an la Steaua și a condus formația bucureșteană spre prima finală a Ligii Naționale după 20 de sezoane. În prealabil Toijala, în vârstă de 45 de ani, a antrenat în țara sa natală unde a câștigat trei titluri.

Steaua CSM Eximbank București a jucat sub comanda lui Toijala și Ocokoljic 20 de meciuri oficiale în LNBM. Dintre acestea au câștigat 12. Toijala a condus Steaua și în 10 meciuri de playoff din care a câștigat 6.

Jukka Toijala a fost al treilea antrenor al Stelei în ultimele două sezoane, după Hristu Șapera și Claudiu Fometescu.

Totalbaschet a relatat în urmă cu câteva zile că vechiul staff tehnic al clubului este în negocieri avansate cu conducerea Stelei pentru prelungirea înțelegerilor și pentru actualul sezon.

*foto: sportpictures.eu 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!