Stiri Juniori U17 Masculin

Juniorii de la U-BT au fost învinși categoric de cei de la Cibona Zagreb

Paul Olar

Paul Olar
06.03.2016

Juniorii U14 de la U-Banca Transilvania au suferit o corecție drastică în acest weekend, la European YouthBasketball League. Tinerii baschetbaliști clujeni au fost surclasați de Cibona Zagreb, scor 96-56.

Deși startul partidei a fost unul echilibrat, croații s-au impus după pauză. Acest lucru s-a datorat și apărării în zonă a ex-iugoslavilor, la care românii nu au putut reacționa.

”Este o înfrângere dureroasă, dar diferența între cele două echipe nu este cea arătată de scor. Până la pauză am jucat bine, am luptat bine, chiar dacă am întâlnit campioana Croației, o echipă mai valoaroasă decât noi. Dupa pauză, croații au stat în zonă, cu omul mare în mijloc, o apărare care a închis pătrunderile noastre. După cum se știe, în campionatul nostru nu se joacă zonă, iar sportivii noștri nu au fost pregătiți pentru a ataca o astfel de defensivă. M-a deranjat că, atunci când croații au văzut că nu putem ataca zona și au lăsat jocul așa, noi am renunțat la luptă, trebuia să avem mai mult curaj! Însă mergem mai departe, avem meci pentru locul al treilea, bronzul Play-Off-ului, iar băieții trebuie să revină la mentalitatea de învingători, să ne luptăm în continuare. E o experiență bună pentru noi să jucăm împotriva celor mai bune echipe din spațiul ex-iugoslav, avem numai de câștigat”, a declarat antrenorul Branko Cuic, conform u-bt.ro.

Până la ora actuală, U-BT are un bilanț de două înfrângeri și o victorie. Următorul joc al băieților lui Cuic și Sergiu Popa are loc în această după-masă, împotriva gazdelor de la Debreceni Kosarlabda.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!