Stiri

Justin Dentmon ia drumul Chinei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.07.2014

Justin Dentmon a ales să-și continue cariera în Asia, la formația chineză Qindago Doublestar. În sezonul trecut, fundașul american a jucat în Lituania pentru Zalgiris Kaunas, echipă cu care a jucat în Euroligă dar alături de care a câștigat și campionatul în Lituania.

Americanul în vârstă de 28 de ani a jucat sezonul trecut în 24 de partide în Euroligă, unde a avut medii de 16.8 puncte, 3.5 recuperări, 4.1 pase decisive și 1.5 intercepții pe meci. În sezonul 2013/2014, Justin Dentmon a fost desemnat în trei rânduri MVP al săptămânii în Euroligă.

Conducătorul de joc ce măsoară 1.83 metri are o carieră în care a bifat o mulțime de echipe. După ce a terminat la universitatea Washington, Dentmon a ajuns la Hapoel Afula (Israel). De atunci a bifat echipe precum Texas Legends (NBA D-League), Toros de Aragua (Venezuela), Cocolos (Republica Dominicană), Austin Toros (NBA D-League), San Antonio Spurs (NBA), Toronto Raptors (NBA), Olimpia Milano (Italia), Dallas Mavericks (NBA) și Capitanes de Arecibo (Puerto Rico).

În vara trecută, un alt conducător de joc important din Euroligă a ajuns în China. Este vorba de Bobby Brown, jucător joacă pentru Dongguan Leopards. Jucătorul a reușit un record excepțional în China, reușind să marcheze într-un meci nu mai puțin de 74 de puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!