Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

KK Vrsac câștigă la limită Cupa Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.09.2017

KK Vrsac a câștigat Cupa Timișoara, după ce a trecut în finală de CSU Sibiu cu scorul de 66-65. Echipa din Serbia a reușit două victorii la limită pe Bega. În semifinale KK Vrsac a învins-o pe CSM CSU Oradea după prelungiri.

În finala mică, CSM CSU Oradea a trecut de formația organizatoare, BC SCM Timișoara, cu scorul de 87-86. Formația bihoreană a avut o primă repriză mai bună, însă pe final a avut emoții, la fel ca și în primul meci de la Cupa Timișoara când au pierdut în prelungiri, dar rezultatul avea să fie diferit.

Rezultatele complete la Cupa Timișoara

Semfinale:

KK Vrsac – CSM CSU Oradea 101-99
BC SCM Timișoara – CSU Sibiu 85-89

Finala mică:

BC SCM Timișoara – CSM CSU Oradea 86-87

Finala mare:

CSU Sibiu – KK Vrsac 65-66

foto: CSU Sibiu (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!