Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Karlo Vragovic, ultimul jucător anunțat la CSA Steaua

Eduard Popa

Eduard Popa
13.08.2019

Karlo Vragovic, ultimul jucător anunțat la CSA Steaua

Karlo Vragovic este noul jucător al celor de la Steaua București, potrivit unui anunț făcut de agentul său pe twitter și citat de 24secunde.ro. Vragovic are 30 de ani, 1m92 și joacă pe poziția 1. El vine de formația turcă Bursaspor, acolo unde a jucat în ultimii trei ani și unde a ajutat echipa turcă să promoveze în Superliga Turciei în ultimul sezon.  

În 28 apariții în sezonul recent încheiat, Vragovic a avut medii statistice de 11,9 puncte, 4,3 pase decisive și 3,4 recuperări cu 0,6 intercepții în 28 minute pe partidă. El a avut procentaje de 49% la aruncările de două puncte, 36% la trei puncte și 85% la linia de pedeapsă. Karlo a terminat sezonul cu un indice de +11,7 la eficiență.

De-a lungul carierei, Vragovic a mai trecut pe la Dubrava, Cibona Zagreb, KK Zadar, Široki Brijeg, Feni Industries. El se va afla la primul său angajament în România.

CSA Steaua i-a confirmat până acum pe Radu Voinescu și Alex Hărănguș și pe noul antrenor, Cătălin Burlacu. Din diverse surse aflăm că steliștii i-au mai acontat pe Keith Clanton, Strahinja Jovanovic și Radosav Spasojevic.

De asemenea, din sursele totalbaschet aflăm că Andrei Mandache și Radu Vîrnă vor continua la CSA Steaua, în timp ce Dani Mâinea și Mihai Gavrilă se vor alătura lotului militarilor.

*foto: Bursa Hakimiyet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!