Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kemp și Tsiaras, prestații solide în înfrângerea de la Oradea

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
26.10.2013

Willie Kemp și Giorgios Tsiaras au fost cei mai buni jucători ai lui Gaz Metan Mediaș în meciul pierdut la Oradea împotriva lui CSM, 75-76.

Kemp a fost principalul marcator al medieșenilor, cu 18 puncte. Americanul a avut 5/7 la aruncările din interiorul semicercului, 2/3 la cele de 3 puncte și 2/2 la libere, 31:19 minute de joc. Acesta a mai adăugat  4 recuperări, 4 pase decisive, 3 greșeli personale și o minge câștigată, pentru 24 la eficiență.

Grecul Tsiaras a  încheiat jocul cu 15 puncte, având 2/5 la două puncte, 3/3 la aruncările de la distanță și 2/2 la libere în 32:39 minute petrecute pe parchet. Extrema de forță a adăugat 6 recuperări, 2 assist-uri,  4 faulturi și o minge pierdută, pentru un indeice de 19 unități în dreptul eficienței.

Tot pentru Gaz Metan, Andrei Mandache a izbutit 14 puncte și 4 recuperări, pentru 16 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!