Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ken Tutt şi Marko Djurkovic au înscris câte 16 puncte în victoria cu Steaua

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
11.02.2014

BCM U Piteşti a înregistrat cea de-a treia victorie consecutivă. După CSU Ploieşti şi BC Mureş, a venit şi rândul Stelei CSM EximBank să se dea bătută în faţa trupei lui Hristu Şapera. În partida disputată în Trivale, BCM U s-a impus cu scorul de 76-74. Cei mai buni marcatori ai formaţiei argeşene au fost Ken Tutt şi Marko Djurkovic. 

În 26 de minute, Tutt, fundaşul american al lui BCM U, a totalizat 16 puncte (7/9 - 2 pcte, 2/4 - libere), o pasă decisivă, dar şi 2 intercepţii. El a adăugat şi 5 posesii pierdute, pentru un coeficient de 10 la eficienţă. 

Cu acelaşi număr de puncte a terminat jocul şi sârbul Marko Djurkovic. În 32 de minute petrecute pe parchet, pivotul piteştenilor a avut 4/7 la două puncte, 1/4 la trei puncte, respectiv 5/10 la linia de pedeapsă. El a mai adăugat 8 recuperări, o intercepţie şi 5 posesii pierdute, pentru un indice al eficienţei de 10.

În acest moment, BCM U Piteşti se află pe poziţia a opta a clasamentului, cu 10 victorii şi 7 înfrângeri. Formaţia lui Şapera este la egalitate de puncte cu SCM U Craiova şi Energia Rovinari, şi cu 2 puncte peste BC Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!