Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Bridgewaters: "Cu toții suntem profesioniști, vom juca numai la victorie"

Paul Olar

Paul Olar
26.10.2013

Cu doar un succes în cinci etape, BC Timba Timișoara nu are parte de un debut strălucit în Liga Națională de baschet masculin, ediția 2013/2014. Mai mult, conducerea bănățeană a decis să rezilieze contractele unora dintre oamenii importanți și astfel "urșii" pleacă la drum cu un nucleu nou.

Căpitan a fost numit fundașul Kevin Bridgewaters, cel care are deplină încredere în forțele trupei sale. Într-un interviu acordat site-ului Total Baschet, masivul conducător de joc explică cauzele insuccesului din "Horia Demian" și vede în defensivă principala problemă a bănățenilor.

Un eșec dureros împotriva clujenilor...

Da, într-adevăr, o înfrângere grea. Acum jucăm într-o altă formație, după ce au plecat majoritatea americanilor. Ei erau ca niște frați pentru mine, ne pregăteam și petreceam timpul împreună. Construim o nouă echipă cu ceea ce avem la ora actuală. Sunt nevoit să mă bazez pe noi jucători, tineri, pe care îi întâlneam mai mult la antrenamente, nu și în jocurile oficiale. Încă învățăm și progresăm. Am pierdut la 20 de puncte în presezon aici și aveam toți baschetbaliștii la dispoziție, deci partida din această seară arată că am devenit mai buni.

Cât de afectați sunteți de plecările lui Denham Brown, Richard Delk sau David Lawrence?

Erau jucători foarte talentați. În același timp, toți suntem oameni, baschetul este baschet și înțelegem o situație dificilă. Ne va lipsi prezența lor, atât pe parchet cât și în afara lui.

Din punctul de vedere al unui străin, ești dezamăgit de cele întâmplate?

Nu știu ce să spun, deoarece nu cunosc toate detaliile. Nu sunt la curent cu situația lor, eu controlez doar ce se întâmplă cu Kevin (zâmbește).

Ce schimbări sunt necesare în evoluțiile Timbei?

Ne vom întoarce la muncă cât de curând. Trebuie să ne dăm seama care sunt punctele slabe și ce avem de făcut ca să îndreptăm parcursul modest. În principal, apărarea este principala noastră problemă. Începem bine meciurile, dar nu le terminăm în aceeași notă. Fiecare zi aduce ceva nou, iar această zicală se potrivește și partidelor din campionat. Avem exemplul celei mai slabe echipe din NBA, care trage tare în ciuda rezultatelor. Cu toții suntem profesioniști, vom juca numai la victorie.

*Foto: Facebook BC Timba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!