Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Bridgewaters: "Va fi un meci foarte dificil"

Marius Petri

Marius Petri
16.11.2013

După un început slab de campionat, în care au acumulat 6 înfrângeri în 7 meciuri, bănățenii de la BC Timba joacă astă-seară în deplasare la SCM Craiova. Echipa timișoreană trece printr-o perioadă foarte grea și din punct de vedere financiar, jucătorii fiind neplătiți de ceva vreme. Înaintea jocului din Bănie, căpitanul Kevin Bridgewaters a acceptat să discute cu totalbaschet.ro, declarând:

"Meciul cu Craiova va fi un meci foarte dificil, însă noi vom juca cât putem de bine. Știu că Universitatea are jucători de calitate, care joacă foarte bine împreună și formează împreună o echipă puternică. I-am văzut jucând de câteva ori la televizor în acest sezon și îmi place foarte mult jocul lor. 

Fiecare zi este o nouă șansă de a ne îmbunătăți jocul. Aceasta este mentalitatea mea la fiecare antrenament și la fiecare joc și a început să se transmită și coechipierilor, îi văd din ce în ce mai buni pe zi ce trece. Indiferent de problemele financiare, eu și ceilalți colegi venim pregătiți în fiecare zi la antrenament și muncim mult pentru a deveni o echipă mai bună."

Partida SCM Universitatea Craiova - BC Timba se va desfășura în această seară în Sala Polivalentă din Craiova începând cu ora 18:15. Meciul va fi transmis pe postul DigiSport 2.

*foto: Mihai Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!