Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Bridgewaters, exploziv în etapa a cincea

Paul Olar

Paul Olar
27.10.2013

Kevin Bridgewaters a fost cel mai bun om al Timbei Timișoara în eșecul suferit vineri seara, pe terenul lui "U"-BT Mobitelco. Băneții au pierdut în Sala Sporturilor "Horia Demian" cu scorul de 87-63, iar în această partidă, Bridgewaters a totalizat 28 de puncte.

Fundașul de peste ocean al trupei pregătite de Bogdan Murărescu a avut 8/11 din interiorul semicercului, 1/4 de la mare distanță și 9/12 de la linia de pedeapsă, alături de 7 recuperări și 4 pase decisive. Statisticile conducătorului de joc au format un indice al eficienței de 31, cel mai mare între baschetbaliștii ce s-au confruntat în urmă cu două zile la Cluj-Napoca.

Căpitanul "urșilor" are medii stagionale de 16.8 puncte, 3.0 recuperări și 3.6 assit-uri pe întâlnire, el devenind căpitan, după plecarea lui Denham Brown.

Timba a bifat până în prezent doar o victorie în Liga Națională de baschet masculin.

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!