Stiri

Kevin Durant ratează meciurile din semifinala Conferinței de Vest, contra lui Houston Rockets

Eduard Popa

Eduard Popa
10.05.2019

accidentare kevin durant

Golden State Warriors a reușit o victorie importantă în meciul 5 al seriei contra marilor rivali de la Houston Rockets, scor 104-99. Victoria a venit cu un preț important pentru trupa lui Steve Kerr. MVP-ul ultimelor două finale NBA, Kevin Durant, a suferit o accidentare importantă la gambă.

KD a fost fără îndoială cel mai important om al celor de la Warriors în acest playoff. Fostul MVP al ligii a adunat până acum 34,2 puncte, 5,2 recuperări și 4,9 pase decisive, cu 51% din acțiune, 42% de la 3 puncte și 90% de la libere. Durant a suferit însă o accidentare cu 2 minute rămase de jucat din sfertul 3 al partidei 5 cu Houston Rockets. Steph Curry și Klay Thompson au pus în cele din urmă umărul și au înscris 19 puncte în sfertul 4 pentru a aduce GSW din nou în avantaj.

Veștile nu sunt nici bune, dar nici atât de rele precum se temeau oficialii lui Warriors. KD nu a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile, ci doar o întindere la gambă. Cu toate extrema lui Warriors va rata meciul/meciurile rămase din semifinala de Conferință și e în pericol să rateze și finala Vestului.

Interesant este că în sezonul precedent Houston Rockets a avut 3-2 contra lui Golden State Warriors, dar Chris Paul, component al „Rachetelor”, s-a accidentat pe finalul meciului cinci iar Warriors a ajuns să se impună în 7 jocuri.

Meciul 6 din seria Rockets – Warriors se joacă în această noapte, la Toyota Center din Houston.

*foto: mercurynews.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!