Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy și Marcel Davis, principalii artizani ai Sibiului în partida cu BCM U Pitești

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
12.03.2017

CSU Sibiu și-a trecut în cont, sâmbătă seara, cea de-a doua victorie din Top 6, învingând pe teren propriu pe BCM U Pitești, cu scorul de 84-76. Dan Fleșeriu a folosit doar șapte jucători în această partidă, doi dintre ei evoluând pe durata întregului meci. Este vorba de americanii Kevin Hardy și Marcel Davis, care au fost și cei mai buni jucători ai partidei, contribuind decisiv la succesul obținut de echipa lor în fața alb-violeților. 

Cei doi americani din lotul lui CSU Sibiu au fost singurii jucători care au evoluat pe toată durata partidei fiind, de altfel, sportivii cu cele mai bune medii la finele celor 40 de minute de joc. 

Kevin Hardy a fost principalul realizator al formației lui, reușind să pună 21 de puncte pe tabelă, în urma a 10/15 aruncări de la 2 puncte și 1/2 de la libere. Fundașul lui CSU Sibiu și-a mai trecut în cont 7 recuperări, 2 pase decisive, 5 intercepții și 2 capace, acumulând un indice al eficienței de 27 de unități. 

La rândul lui, Marcel Davis a evoluat 40 de minute, fiind al doilea cel mai bun marcator al lui CSU Sibiu și al partidei. Americanul a încheiat partida cu 18 puncte, acumulate în urma a 1/5 aruncări de 3 puncte, 7/12 de 2 puncte și 1/3 de la linia de libere. Davis a mai avut 7 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție. 

Ambii jucători au evoluat în toate cele 22 de partide disputate de CSU Sibiu în actuala ediție de campionat. Pentru Kevin Hardy a fost al 6-lea meci al sezonului în care a jucat 40 de minute, în vreme ce pentru Marcel Davis a fost primul. 

Kevin Hardy este liderul echipei la capitolul puncte, cu o medie de 14.5 puncte pe meci. De altfel, americanul acumulează în medie 6.9 recuperări pe meci, 4 pase decisive și o eficiență de 19 unități. 

Marcel Davis are medii statistice de 12.5 puncte pe meci, 4.5 recuperări, 3.3 pase decisive și un indice al eficienței de 12.5 unități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!