Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy: „Avem o legătură foarte puternică la Sibiu, asemenea unei frății"

Paul Olar

Paul Olar
31.03.2016

 

Kevin Hardy a reprezentat din nou principala gură de foc a formației CSU Atlassib Sibiu, care și-a adjudecat Derby-ul Ardealului cu U-Banca Transilvania. Întâlnirea s-a încheiat la scorul de 81-74, iar americanul a contribuit la succesul colegilor cu un double-double de senzație.

La finalul disputei, Hardy a acordat un interviu site-ului Total Baschet. Fundașul evidențiază forța grupului condus de către Dan Fleșeriu, spunând totodată că vrea să evolueze în concursul de slam-dunk de la All Star Game.

Kevin, ați reușit să învingeți pe U-BT. Cum ai descrie partida?

A fost o victorie bună pentru echipa noastră. Aveam nevoie să ne impunem și am jucat împreună foarte bine. Am putut să încheiem meciul în forță, pe un teren unde nu este ușor să câștigi.

Un nou double-double. Te-a mulțumit prestația din această seară?

Da, sunt mulțumit de felul cum am jucat, dar cel mai important este faptul că am câștigat. Am contribuit și asta mă bucură.

CSU Sibiu este una dintre surprizele actualului sezon. Ce aspect a făcut echipa voastră atât de puternică?

Avem o legătură foarte puternică la Sibiu, asemănătoare cu o frăție. Suntem o familie, ne sprijim reciproc și vrem să ajungem cât mai departe .

Se apropie și All Star Game-ul. Cât de mult ți-ar plăcea să participi la eveniment?

Bineînțeles că mi-ar plăcea să joc la All Star Game. Iau în considerare și concursul de slam-dunk, deci cred că va fi distractiv. 

Foto - Mircea Roșca/sportpictures.eu

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu frank :

    Kevin Hardy
    Ieri a prestat excelent la Cluj, viteza, forta si explozie, se vede ca este serios si isi vede de treaba, mai nou incep sa-i intre si aruncarile de trei, adica exact ce-i mai lipsea. Bravo Kevin, tot asa, sper sa faceti o surpriza in PO.

    cu 7 ani în urmă (31.03.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Thank you
    Imi place ca vad la el determinare si dorinta de castig. Este total implicat la aceasta echipa. Serios si muncitor...multumim ca faci parte din echipa noastra.

    cu 7 ani în urmă (31.03.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Adevarul ca avem o echipa serioasa, un nucleu unit ce merita respectul nostru, condusă de un antrenor serios. Cit despre Harry, cred ca rămîne unul dintre cei mai spectaculos jucatori din LNBM. Sperăm ca echipa sa atingă vîrful de forma in play off .HAI CSU ! O sa va primim cum se cuvine la meciul cu Craiova !

    cu 7 ani în urmă (31.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!