Stiri Cupa României Masculin

Kevin Hardy, MVP-ul finalei Cupei României

Bogdan Isailă, Eduard Popa

Bogdan Isailă, Eduard Popa
18.04.2019

Kevin Hardy, MVP-ul finalei Cupei României

BC CSU Sibiu a câștigat Cupa României la baschet masculin, după ce a câștigat ultimul act al competiției cu scorul de 88-78 în fața lui CSM CSU Oradea.

Kevin Hardy este MVP-ul finalei Cupei României, în opinia Total Baschet. Jucătorul american a fost decisiv în momentele cheie ale meciului pentru trofeu și în special după ce CSM CSU Oradea a reușit să egaleze la 77 în sfertul patru.

Căpitanul lui BC CSU Sibiu a terminat partida cu 17 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări, 2 intercepție și 4 turnovers. Kevin a terminat cu 5/9 de la 2 puncte, 1/1 de 3 puncte și 4/5 de la linia de libere. În cele 30 de minute petrecute pe parchet, Hardy a terminat cu 21 la eficiență și +16 la capitolul „+/-”.

Kevin Hardy a oprit seria slabă a echipei sale din sfertul patru, când BC CSU Sibiu a avut un interval de 4 minute fără punct marcat. El a transformat o liberă prin care i-a dus din nou în față pe sibieni. A urmat un coș al lui Tohătan, din pasa decisivă a lui Kevin, iar în urma unei noi ratări a orădenilor, Kevin Hardy marca o triplă prin care ducea scorul la 83-77 și oferea o opțiune imensă echipei sale la victorie, cu doar 2 minute rămase de joc, fructificată până la final.

Prestația lui Kevin Hardy nu a fost trecută cu vederea nici de antrenorul Dan Fleșeriu, cel care a avut următoarea remarcă:

„Am avut emoții tot meciul, dar Kevin avea rolul ca astăzi să fie numărul 1, numărul 2 și numărul 3 din echipa noastră și pe final a cam fost.”

De menționat este și performanța lui Monyea Pratt, cel care a terminat cu 13 puncte, 11 recuperări și 6 pase decisive.

foto: Valentin Todea

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Hardy
    a fost incredibil astazi. A reusit acel cos de 3 foarte , foarte important si de la libere a fost extraordinar. Bravo Kevin !

    cu 5 ani în urmă (18.04.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!