Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy a doborât recordul stagional la eficiență

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.11.2016

BC CSU Sibiu a reușit în weekend să câștige pe terenul celor de la BC Mureș pentru prima dată în ultimii 10, scor final 78-64. Trupa de pe Cibin a trecut de mureșeni într-un meci în care americanul pregătit de Dan Fleșeriu, Kevin Hardy, a fost de neoprit. Baschetbalistul venit de peste ocean a terminat partida cu 38 la eficiență, stabilind astfel un nou record stagional. 

Titular, Hardy, a petrecut 36 de minute pe suprafața de joc împotriva vicecampionilor, timp în care și-a trecut un double-double cu 25 de puncte și 10 recuperări, cifre la care a adăugat și 4 pase decisive, 4 intercepții, un capac și o singură minge pierdută. Din punct de vedere al procentajelor, sportivul cu numărul 2 din lotul galben-albaștrilor a avut o zi aproape perfectă cu 69%(9/13) din interiorul semicercului, 100% (2/2) de la mare distanță, respectiv 50% (1/2) de la linia de fault. 

Kevin Christopher Hardy nu a lipsit în niciun meci al sibienilor în acest sezon de LNBM, având după cele 7 partide bifate medii de 18.3 puncte pe meci, 8.1 recuperări, 4.4 pase decisive, 3.3 intercepții, 1.4 mingi pierdute, 0.9 capace și 24.4 la eficiență, totul în 37:11 minute jucate în medie pe meci. 

Înaintea acestui duel dintre Mureș și Sibiu, recordul la eficiență era deținut tot de Kevin Hardy cu 34 de unități în înfrângerea echipei sale la București, cu Dinamo, 73:79. Următorii în clasamentul eficienței sunt:

Vlad Moldoveanu (U-BT Cluj) - 33 - BC Mueș vs. U-BT Cluj 69-82

Vlad Moldoveanu (U-BT Cluj) - 30 - BC SCM Timișoara vs. U-BT Cluj 82-97

Jamar Abrams (SCM U Craiova) - 30 - SCM U Craiova vs. Olimpic Baia Mare 87-65

Danilo Tasic (Dinamo București) - 30 - Dinamo București vs. BC Mureș 83-92

Danilo Tasic (Dinamo București) - 30 - Dinamo București vs. BC CSU Sibiu 79-73

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!