Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy a stabilit un nou record stagional la capitolul mingi câștigate

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.03.2017

Baschetbalistul american, Kevin Hardy a stabilit un nou record stagional la capitolul mingi câștigate. Sportivul aflat la al doilea sezon în Liga Națională de Baschet Masculin, legitimat de BC CSU Sibiu, a făcut un joc defensiv impecabil în partida câștigată de echipa antrenată de Dan Fleșeriu în fața lui BC SCM Timișoara cu scorul de 90-85.

Kevin Hardy a reușit 9 intercepții în partida de pe Bega, cifră care reprezintă record absolut în acest sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin la capitolul mingi câștigate. 

Fundașul Sibiului l-a devansat pe Cam Long, cel care izbutea 7 intercepții în partida câștigată de Steaua în fața lui Phoenix Galați în prima fază a campionatului. Între timp Long a părăsit campionatul nostru pentru a evolua la campioana Israelului.

Pe lângă cele 9 intercepții, Kevin Hardy a mai adăugat 13 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive și un capac în 39 de minute de joc pentru un indice al eficienței de 28 de unități.

Kevin Hardy este lider detașat la intercepții în Liga Națională cu un total de 73 de mingi câștigate și o medie de 2.9 în 25 de partide jucate.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Fabulos
    Ce dor imi va fi anul viitor de el...Un jucator senzational, cu o energie incredibila, mereu cu zambetul pe buze si de o generozitate rara.

    cu 7 ani în urmă (21.03.2017)
    • BC CSU Sibiu csv:

      Intradevar
      e fabulos, cel putin pentru liga noastra. Va trebui sa plece, sa creasca intr-o liga mai puternica, merita asta. El a castigat meciul asta. Timisoara imi place. Nu ma gandesc cat de greu ne-ar fi fost in alte conditii, (nu stiu daca am fi reusit) cu o sala plina si cu o atmosfera comparabila cu ce e la noi. Cam asa se juca odata la Timisoara. Bravo baieti anul acesta meritati o finala. Nu cred in Mures sezonul acesta. Vom fi pe merit in primele 4.

      cu 7 ani în urmă (21.03.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!