Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Khimik Youzhny nu a avut milă de CSO Voluntari

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.09.2018

Khimik Youzhny a defilat în partida inaugurală de la Memorialul Elemer Tordai. Trupa din Ucraina a dispus de CSO Voluntari cu un categoric 93-48, pe sferturi 19-16, 33-13, 26-9, 15-10.

CSO Voluntari a ținut pasul cu Khimik doar în primul sfert, când a reușit să treacă și în avantaj, la scorul de 13-8. Lucrurile s-au schimbat radical în sfertul secund când ucrainienii s-au desprins decisiv și până la final au dominat copios. Cu 12 coșuri de 3 puncte și alte 30 de 2 puncte, Khimik s-a impus cu 98-48.

Trey Ziegler a fost principalul artizan de la CSO Voluntari cu 19 puncte și 3 recuperări. Svetozar Popovic a acumulat 11 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Au mai marcat: Lazăr - 6 puncte, Nwankwo - 5, Dumitrescu - 3, Popescu - 2, Vukovic - 2. Pentru trupa lui Eugen Ilie au mai jucat Mâinea, Stănescu, Neagoe, Gîrbea și Dragila.

Vitali Malchevskyi a fost cel mai bun jucător al meciului cu 27 de puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă. Sydorov cu 14 puncte și Pavlov cu 12 puncte s-au mai remarcat din trupa lui Khimik.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!