Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kilyén Őrs a plecat de la BC Mureș

Eduard Popa

Eduard Popa
25.01.2018

kilyen ors bc mures

Kilyén Őrs s-a despărțit de BC Mureș, formație aflată în insolvență și a făcut pasul spre BCM U FC Argeș Pitești.

Őrs a jucat în zece partide pentru BC Mureș în acest sezon de LNBM, cu medii de 1.7 puncte, 0.8 pase decisive și 0.3 recuperări pe partidă în 8:56 minute. El este născut pe 2 martie 1995 și evoluează pe pozițiile 1-2, fiind eligibil pentru regula jucătorului U23.

Kilyen a jucat între 2014 și 2017 pentru Tiszaújvárosi Phoenix KK, în cel de-al 2-lea eșalon al Ungariei.

Kilyén a fost format la Târgu Mureș, unde a jucat în competițiile U16, U17, U18, U20 și U23 (Liga 2), între 2010 și 2014.

Kilyén Őrs este primul extra transfer reușit de BCMU FC Argeș Pitești în acest sezon. El l-a înlocuit în lotul alb violeților pe Dragoș Onea.

*foto: Zsoli Jeffwarder

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Corect
    Un transfer corect, care il poate inlocui pe Ciotlaus in cazul unei nedorite accidentari ( nu te poti baza pe Caprarescu un sfert intreg, si-ar putea imparti minutele).
    Asteptam si un nou strain , ar fi bine daca l-am putea aduce pe Milosevic , care tocmai a plecat de la Oradea. Cred ca Sapera a lucrat cu el la Tg Jiu ( nu sunt sigur ).

    cu 6 ani în urmă (25.01.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Ors
    Sa speram ca ne va ajuta. Asteptam si alte vesti.

    cu 6 ani în urmă (25.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!