Stiri

Kobe Bryant, Kareem Abdul-Jabbar și Lonzo Ball, printre cei care au salutat trecerea lui LeBron la Los Angeles

Eduard Popa

Eduard Popa
02.07.2018

kobe bryant mesaj lebron lakers

LeBron James a semnat pentru următorii 4 ani cu Los Angeles Lakers, într-o mutare care înseamnă că, pentru prima oară de la accidentarea lui Kobe Bryant, cea mai valoroasă franciză din NBA are șanse reale la câștigarea unui titlu.

Cu un lot cu jucători tineri cu potențial, dar și cu mult cap space pentru a aduce alte superstaruri care sunt liberi de contract, legendarul Magic Johnson și-a făcut treaba cu vârf și îndesat ca președinte al celor de la Lakers. El a fost felicitat chiar de către Kobe Bryant, care a salutat mutarea lui LeBron la Los Angeles și i-a urat bun venit în familia Lakers.

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

O altă legendă a lui Lakers, Kareem Abdul-Jabbar, la felicitat și el pe Magic pentru aducerea lui LeBron și a spus că ține „degetele încrucișate” pentru o veste bună din San Antonio, cu referire la posibila trecere a lui Kawhi Leonard în California.

Josh Hart, Kyle Kuzma și Lonzo Ball sunt doar o parte dintre tinerii care s-au arătat încântați de faptul că LeBron James a semnat cu Lakers:

Echipa de fotbal american Los Angeles Rams a postat un tweet prin care îl invită pe LeBron din nou la stadion, cu hashtag-ul #LABron.

Și rapper-ul american Snoop Dogg, originar din Los Angeles, a ținut să îi ureze bun venit lui LeBron:

De departe însă cel mai original mesaj l-a avut superstarul lui Los Angeles Galaxy, fotbalistul suedez Zlatan Ibrahimovic: „Acum Los Angeles are un Rege și un Dumnezeu. Zlatan îi urează bun venit lui LeBron James”, a scris enigmaticul atacant suedez pe twitter.

CITEȘTE ȘI: LeBron James a semnat cu Los Angeles Lakers: Care va fi echipa lui James în LA și ce jucători au semnat imediat cu formația din California

*foto: Sports Illustrated

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    LA
    Urmeaza o noua era LAKERS!

    cu 5 ani în urmă (02.07.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      NBA
      Mai ușor cu era pe scări... Are și omul o vârstă

      cu 5 ani în urmă (02.07.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Conferința de vest
    Îi va prii lui James , dar cred că LA LAKERS nu ar fi avut nevoie de un jucător pentru o perioada scurtă , fie vorba și de 4-6 ani. Au nevoie de un jucător care să joace la un nivel bun spre foarte bun și care să se asimileze cu imaginea clubului. Exemple din trecut avem doar nume grele, precum Abdul-Jabar, Magic, Kobe, sunt jucători care au jucat doar pentru LA LAKERS și au devenit imaginea acestui club. Dar in final să fie baschet și mult spectacol.

    cu 5 ani în urmă (02.07.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate