Stiri

Kobe Bryant a atins borna de 32.000 de puncte marcate

Călin Popa

Călin Popa
19.11.2014

Kobe Bryant a înscris aseară 28 de puncte în victoria celor de la Los Angeles Lakers pe terenul celor de la Atlanta Hawks, atingând astfel borna de 32.000 de puncte înscrise în carieră. Puteţi urmări mai jos momentul:

Cvintuplul campion NBA este pe locul patru all-time în clasamentul punctelor înscrise de-a lungul carierei, aflându-se doar în spatele lui Kareem Abdul-Jabbar (38.387 puncte), Karl Malone (36.928) şi Michael Jordan (32.292). Dacă lucrurile decurg normal, Kobe Bryant îl va depăşi pe Michael Jordan pe la mijlocul lunii decembrie şi va trece pe locul trei all-time.

Viitorul hall-of-famer înregistrează 25.5 puncte, 5.3 recuperări, 4.8 pase decisive şi 1.5 intercepţii în 36.6 minute jucate pe meci în întreaga sa carieră. 

*Foto: 


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate