Stiri

Kobe Bryant revine pe micile ecrane

David Istrate

David Istrate
14.01.2018

kobe bryant emisiune

Kobe Bryant este fără dubii unul din cei mai buni jucători din istoria NBA. Cunoscut drept un jucător care muncea din greu la fiecare antrenament, fiind obsedat de pregătirea fizică și mentală, jucătorul american a pus mult accent pe detalii. Prin urmare, nu este de mirare că începând cu luna martie, Bryant va începe o serie de 15 episoade cu observații și comentarii despre meciurile din NBA, numită Detail.

Superstarul lui LA Lakers a jucat timp de 20 de sezoane pentru această franciză. În această perioadă, el a ieșit campion NBA de 5 ori, fiind de două ori cel mai bun jucător al finalei (2009 și 2010) și a câștigat și un titlu de MVP a ligii în 2008. De asemenea, Bryant a făcut parte din prima echipa a campionatului în 11 ani și recent organizația LA Lakers i-a retras ambele numere pe care le-a purtat, într-o ceremonie emoționantă, organizată în Staples Center. În urma unei accidentări suferite la tendonul lui Ahile, în 2014, Kobe nu a mai revenit la aceeași formă și în 13 aprilie 2016 s-a retras, marcând 60 de puncte în ultimul lui meci, o victorie cu Utah Jazz.

De atunci, aparițiile lui în fața reflectoarelor au fost limitate. Fostul baschetbalist a realizat un scurtmetraj bazat pe poemul lui, Dear Basketball, în colaborare cu Glen Keane și John Williams. De asemenea, Bryant a mai creat scurte episoade în care analiza anumite meciuri, precum finala NBA, sau jucători precum Isaiah Thomas.

Astfel, deși până în prezent nu au fost publicate constant aceste scurtmetraje, începând cu luna martie, Bryant va lansa o nouă emisiune, numită Detail. ESPN a declarat despre acest show de analiză baschetbalistică că se va încheia cu finala NBA.

”În Detail, cei ce vizionează vor putea să experimenteze observații ale meciurilor de la Bryant ca și cum el ar fi fost unul din jucătorii ce au apărut în meciurile transmise de ESPN cu o zi înainte. Cunoscut drept una din mințile cele mai strălucite din domeniul baschetbalistic, Bryant va oferi o perspectivă ce are scopul de a ajuta tinerii atleți, jucători și antrenori să vadă jocul într-un mod diferit.”, conform comunicatului de presă oferit de ESPN

De asemenea, și Kobe Bryant a vorbit despre importanța acestui proiect.

„A studia meciurile este modul prin care un jucător devine mai bun. Este ca un fel de universitate pentru obținerea gradului de master în baschet. Eu am învățat cum să studiez înregistrările meciurilor de la cei mai buni antrenori, Phil Jackson și Tex Winter. Detail oferă oportunitatea de a transmite această calitate următoarei generații, printr-o platformă largă, precum ESPN”, a declarat Kobe Bryant.

Este de urmărit impactul pe care îl va avea această emisiune asupra generației tinere, asta după ce restul proiectelor lui Kobe Bryant de după retragere au avut un real succes.

*foto: Lakers Nation

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate