Stiri Vulturi

Kosovo a anunțat lotul lărgit pentru meciul cu România

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.02.2019

romania kosovo baschet

România încheia campania din precalificările pentru EuroBasket 2021 cu o partidă pe teren străin, în Kosovo. Partida este programată pe dată de 24 februarie 2019 la Pallati i rinise dhe Sporteve din Prishtina.

Selecționerul Damir Mulaomerovic a anunțat lotul lărgit pentru meciul cu „Vulturii” iar printre jucătorii selecționați se află și Malcolm Armstead, jucător american care a fost alături de naționala României la un program de pregătire în vara lui 2016 și a fost în discuții pentru naturalizare în vederea EuroBasket 2017. Au apărut ulterior alte două variante mult mai sonore de naturalizare, D.J Cooper și Scottie Wilbekin, dar niciuna nu s-a materializat și astfel Giordan Watson a primit cetățenia română, după EuraBasket 2017. Armstead și Watson s-a pregătit împreună „sub tricolor” iar la meciul de pe 24 februarie vor fi adversari. Malcolm Armstead a semnat în decembrie 2018 cu formația GS Kymis din Grecia, pentru care a evoluat 2 partide și unde este coleg cu Vaidas Kariniauskas și Giorgos Tsiaras.

Din lotul celor din Kosovo nu lipsesc vedetele Dardan Berisha, Lis Shoshi și Erjon Kastrati. De asemenea pe lista de 15 se află și Valon Bunjaku, autorul unui quadruple-double de curând.

Lotul complet selecționat de Damir Muaomerovic arată astfel:

  1. Dardan Berisha  - Prishtina
  2. Lis Shoshi – Ashod
  3. Leonard Mekaj – Yili
  4. Valon Bunjaku – Prishtina
  5. Malcolm Armstead – Kymis
  6. Mikaile Tmusic – Prishtina
  7. Meriton Ismaili – Prisjtina
  8. Arian Qallaku  – Rahoveci
  9. Erjon Kastrati– Olimpija Ljubljana
  10. Edmond Azemi – Prishtina
  11. Samir Zekiqi – Trepca
  12. Rron Grapci – Rahoveci
  13. Drilon Hajrizi – Bashkimi
  14. Besnik Azemi – Trepca
  15. Fisnik Rugova – Prishtina

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!