Stiri

Kostas Missas: „Avem meciul doi la Atena și putem să ne corectăm greșelile din atac”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
15.12.2017

Olympiacos Pireu a pierdut cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe în prima manșă din play-off-ul EuroCup. Scorul a fost 59-55. Oaspetele au câștigat sferturile impare la o diferență de 8 puncte, iar gazdele și le-au trecut în cont pe cele pare, la câte 10 lungimi.

„Felicitări echipei Sepsi SIC pentru victorie. A fost un meci greu. Scorul s-a schimbat de multe ori în timpul acestuia. Cred că am pierdut partida din cauza atacului. Am muncit mult în apărare, dar am ratat multe aruncări deschise. Poți să ratezi șuturile de trei puncte, dar am ratat puncte ușoare de sub coș. După aceea a fost foarte dificil pentru noi să urmărim scorul. Avem meciul doi la Atena și putem să ne corectăm greșelile din atac. Trebuie să fim mai atenți la mingile pierdute pentru că acum avem 15”, a declarat după meci antrenorul lui Olympiacos, Kostas Missas. Acesta a înlocuit-o recent pe Eleni Kapogianni.  

Ambele echipe au avut sub 40% reușite din acțiune: 30,16% în dreptul lui Sepsi și 38,33% pentru Olympiacos.

Formația calificată în optimi se va decide în returul de săptămâna viitoare. Partida dintre Olympiacos și ACS Sepsi SIC este programată joi 21 decembrie, de la ora 18. 

*foto: CROW Security / Szigyártó Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!