Stiri

Kostas, al treilea frate Antetokounmpo în NBA

Eduard Popa

Eduard Popa
25.06.2018

antetokounmpo nba

Draftul NBA din acest weekend nu a reprezentat vreo surpriză pentru cei care urmăresc baschetul nord-american.

Pivotul originar din Bahamas, Deandre Ayton, a fost draftat cu prima opțiune, în timp ce superstarul sloven Luka Doncic a ajuns cu opțiunea a treia, via trade, la Dallas Mavericks.

A fost fericire însă și pentru familia superstarului grec Giannis Antetokounmpo. După Giannis și Thanasis, care acum joacă în Euroligă, la Panathinaikos, un al treilea frate Antetokounmpo va avea șansa să debuteze în NBA. Este vorba de Kostas, cel care a fost ales cu opțiunea numărul 60, ultima, în draftul din 2018.

Kostas Antetokounmpo are 20 de ani, 2m11 și joacă pe poziția 4. El a avut un singur sezon în colegiu, la Dayton, acolo unde a strâns medii de 5,2 puncte, 2,9 recuperări și 1,1 capace în numai 15 minute pe întâlnire. Acum va avea șansa să facă parte din lotul celor de la Philadelphia 76ers și să joace alături de un alt big man cu origini africane, superstarul Joel Embiid.

Dacă cel mai mare frate Antetokounmpo, Francis, a călcat pe urmele tatălui lor Charles și a jucat fotbal, Giannis, Thanasis și Kostas au mers pe urmele mamei lor Veronica, fostă săritoare în lungime, și s-au apucat de baschet, un sport mai apropiat de profesia fostei atlete.

Un al cincilea frate Antetokounmpo, mezinul Alexis, este încă în liceu și e văzut ca un mare talent de scouterii NBA.

*foto: agonasport.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!