Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Krapic, Subotic și Pantic, cei mai buni oameni ai Oradiei în eșecul cu U-BT

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.01.2015

CSM-U Oradea a fost fără replică în fața celor de la U-Banca Transilvania, pierzând în propriul fief la 12 puncte diferență, scor final 68-80. Într-un meci în care clujenii s-au aflat tot timpul la timona jocului, Oradea a avut doar 3 jucători remarcați: Ante Krapic, Vujadin Subotic și Mladen Pantic. 

În continuare vom prezenta cifrele cu care au terminat cei 3 elevi ai lui Cristi Achim:

Ante Krapic - 32:08 minute, 17 puncte, 9 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție, o minge pierdută și 25 la eficiență

Vujadin Subotic - 30:11 minute, 16 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții, o minge pierdută și 20 la eficiență

Mladen Pantic - 23:37 minute, 19 puncte, 6 recuperări, 3 mingi pierdute, un capac și 16 la eficiență

Astfel, se poate observa cum din cele 68 de puncte marcate de roș-albaștri, nu mai puțin de 52 au fost înscrise de cei 3 jucători. De asemenea, gruparea bihoreană a terminat cu un indice de 74 la eficiență, timp în care doar Krapic, Subotic și Pantic au adunat împreună 61. 

Celelalte 16 puncte marcate de Oradea în disputa cu formația din Cluj au venit pe mâna următorilor sportivi: Aleksandar Vlahovic 6, Vlad Corpodean 3, Silviu Lupusavei 3, Salih Nuhanovic 2 și Daniel Dillon 2. 

*Foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!