Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kris Richard, cel mai bun jucător al orădenilor în înfrângerea contra CSU Sibiu

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
02.02.2019

CSM CSU Oradea a pierdut partida de pe teren propriu contra BC CSU Sibiu la o diferență de 14 puncte, scor 83-69, după un meci dominat aproape în totalitate de oaspeți.

Kris Richard a fost cel mai efficient jucător al partidei, cu un indice al eficienței de +30, acumulat din 26 de puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive.  Americanul a marcat 6/9 de la 2 puncte (67%), 4/8 de la 3 puncte   (50%) și  2/3 de la linia de libere  (67%).

În această ediție a LNBM, Kris Richard a adunat medii de 16.8 puncte, 3.5 recuperări și 2.4 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +15.7 pe meci.

Prestația sa a fost completată de Giordan Watson, care în 36 de minute jucate, și-a trecut în cont 18 puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +13. Americanul a marcat 5/12 de la 2 puncte (42%), 1/6 de la 3 puncte (17%) și 5/6 de la linia de fault (83%).

În acest sezon al LNBM, Giordan Watson a adunat medii de 11.9 puncte, 3.0 recuperări și 4.5 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +14.0 pe meci.

Căpitanul gazdelor, Muhamed Pasalic, a jucat 33 de minute, timp în care a acumulat 11 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +21. Bosniacul a adunat medii de 11.8 puncte, 2.7 recuperări și 3.5 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +14.8 pe meci.

 

*foto: Robi Boroș

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    ale tale-ale tale, sarutari criminaleeee....
    Felicitari Richard, insa te rugam sa ai mare grija la ceea ce spui luni la antrenament: daca dl. Achim intelege cumva ca nu iubesti suficient Crisul Repede, Oradea, Bihorul, Romania, UE si Europa esti in mare pericol la fel cum a fost celalalt american Ginyard care nu si-a reinnoit juramintele la timpul potrivit! Traiasca pretenia traditionala Oradea-Rm.Valcea...

    cu 5 ani în urmă (02.02.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      😁😁😁
      You won the internet today... Chapeau

      cu 5 ani în urmă (02.02.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!