Stiri

Kristaps Porzingis, implicat într-o bătaie într-un club din Letonia

Eduard Popa

Eduard Popa
12.05.2019

kristaps porzingis bataie

Problemele continuă pentru Kristaps Porzingis. Baschetbalistul leton nu a jucat niciun minut în sezonul 2018/2019, după o accidentare suferită la ligamentele genunchiului stâng. 

Mai mult, Porzingis este acuzat de viol de o vecină din New York. Transferat în februarie de Dallas Mavericks, Porzingis a dat din nou de probleme. 

KP a fost surprins sămbâtă noaptea în orașul său natal, Liepaja, în timp ce avea arcadă spartă. Potrivit Yahoo Sports, Porzingis s-ar fi bătut cu mai mulți turiști ruși care i-ar fi reproșat că a schimbat echipa în NBA.

Porzingis este așteptat la startul sezonului 2019/2020 din NBA, unde face un duo european de perspectivă cu Luka Doncic. 

*foto: nypost.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!