Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kristopher Richard continuă alături de CSM CSU Oradea și în sezonul 2018-2019

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
16.06.2018

La nici o săptămâna după adjudecarea trofeului Ligii Naționale de Baschet Masculin, sezonul 2017-2018, CSM CSU Oradea vine cu o nouă veste extrem de bună pentru suporteri, dar și pentru iubitorii spectacolului pe terenul de baschet.

Kristopher Richard va continua alături de echipă și în sezonul 2018-2019. Americanul a fost MVP-ul finalei contra celor de la CSM Steaua Eximbank și printre piesele de bază în obținerea acestui trofeu pentru Oradea.

Fundașul a debutat în Liga Națională de Baschet Masculin în data de 4 ianuarie, în partida pierdută de CSM CSU Oradea în deplasare contra celor de la CSU Sibiu, unde a reușit 17 puncte și 2 recuperări.

Acesta a avut cifre impresionante pe tot parcursul campionatului, iar în finală a continuat în aceeași manieră și a fost unul dintre jucătorii decisivi ai seriei:

Meciul 1: 22:12 minute //  7 puncte   // 3 recuperări // 2 pase decisive

Meciul 2: 30:43 minute // 22 puncte // 2 recuperări // 2 pase decisive

Meciul 3: 28:47 minute // 20 puncte // 5 recuperări // 5 pase decisive

Meciul 4: 30:59 minute // 26 puncte // 2 recuperări// o pasă decisivă

În acest sezon, în tricoul orădenilor, Kris Richard a avut, în 33 de partide jucate, medii de 14.0 puncte, 3.5 recuperări și 3.2 pase decisive pe meci.

De asmenea, în cele trei partide jucate la turneul final al Cupei României, acesta a avut medii de 18.3 puncte, 5.3 recuperări și 3.2 pase decisive pe meci.

6 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Grozav
    ... pentru Oradea că au reușit să-și securizeze și pentru sezonul viitor unul din cei mai buni jucători pe care i-am văzut în ultimii ani în campionatul românesc.

    cu 5 ani în urmă (16.06.2018)
    • BC CSU Sibiu Hermannstadt:

      Un jucator exceptional
      Cu un ochi rad si cu altul plang !
      Ptr. ca voi avea privilegiul sa-l mai vad pe ,,viu" , dar din pacate si
      impotriva noastră . De cand a aterizat in meciul cu Sibiu , la primele atingeri am spus ca este un jucator extraordinar ptr. campionatul nostru. Inca o data felicitari ! Asteptam si la Sibiu un jucator cel putin la fel de bun :-)

      cu 5 ani în urmă (16.06.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Super!!!
    Pe lângă faptul că este un jucător de exceptie, pot spune că este o persoana foarte rezervata si cu mult bun simt. Un profesionist adevărat, care nu vorbește prea mult în afara terenului, dar care în teren îsi face datoria cu vârf si îndesat.

    cu 5 ani în urmă (16.06.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Richard
    Cel mai bun jucator din campionat.

    cu 5 ani în urmă (17.06.2018) Raspunde
  • tsc_1980 :

    Csm Oradea
    Pe langa Kris, i-as mai vrea la Oradea pe Cooper si Falker. Daca ar mai ramane si Zeno, am fi favoriti la titlu.

    cu 5 ani în urmă (17.06.2018)
    • BC CSU Sibiu tudu:

      Felicitari
      Faptul ca ramane Kris este un lucru bun pentru tot baschetul romanesc, e un exemplu foarte bun ptr toti ce vin din urma. S-a integrat repede, a avut un impact extraordinar asupra echipei, a jocului.
      Cooper nu vred ca o sa continue la Sibiu, dar nici nu cred ca o sa ajunga la Oradea. Eu il vad mai bine la Oradea pe Agafonov, a demonstrate ca e un jucator de calitate, ff bun sub panou, dar si o mana sigura. Oradea I-ar putea suporta pretemntiile financiare.

      cu 5 ani în urmă (18.06.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!