Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyle Nelson: „Cred că putem avea un sezon de succes

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.10.2013

Kyle Nelson, cel mai jucător al Sibiului în meciul cu Farul, a vorbit în premieră pentru site-ul nostru. Acesta a avut o prestație solidă în partida de la malul mării, încheind meciul în double double, 18 puncte și 13 recuperări.

Întrebat cum s-a simțit pe parchet, în fața unei echipe extrem de tinere, Kyle Nelson a avut de replicat următoarele:

Chiar dacă a fost un meci împotriva unei echipe cu mulți jucători tineri, a fost important pentru noi să venim cu victoria în primul meci al campionatului. A fost o bună oportunitate pentru a ne pregăti pentru meciurile viitoare.

Extrem de modest. Într-o întrebare care viza performanța sa personală, Nelson a pus această reușită și pe umerii colegilor săi, spunând următoarele:

A fost o performanță personală bună dar mai important a fost că am început sezonul cu 1-0. A fost o victorie bună de echipă cu fiecare contribuind. Îmi creditez colegii pentru performanța noastră și a mea.

Chestionat în legătură cu succesul pe care echipa sa CSU îl poate avea, Kyle s-a exprimat extrem de optimist și consideră că trupa sibiană poate face o figură frumoasă în acest an.

Cred că putem avea un sezon de succes dacă ne vom face jocul. Suntem capabili să jucăm la un tempo dictat de noi, să jucăm agresiv în defensivă și să distribuim bine mingea. Cred că putem avea un an foarte bun. Este un campionat foarte puternic dar noi avem abilitatea de a juca bine cu fiecare echipă dacă vom realiza aceste lucruri.

foto:arhivă personală Kyle Nelson(facebook)*

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mure :

    bla bla bla..
    ce rost au interviurile astea? ca toti spun acelasi lucru. mai bine nu le mai luati daca nu aveti niste intrebari ca lumea.
    la fel si articolul, e fara nici un rost avand in vedere adversarul si scorul.

    cu 10 ani în urmă (05.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!