Stiri

Kyndall Dykes și-a ajutat echipa să ajungă în playoff-ul din Serie A2

Eduard Popa

Eduard Popa
24.04.2018

kyndall dykes playoff italia

Kyndall Dykes se bucură de un sezon excelent la GSA Udine. Nu numai că este cel mai bun marcator al echipei sale, dar Udine s-a calificat și în playoff-ul ligii a doua valorice din Italia (Serie A2) și va avea avantajul terenului propriu în prima rundă de playoff.

GSA Udine a trecut în ultima etapă din sezonul regulat de cei de la Imola Basket, scor 85-71. Dykes a fost din nou cel mai bun marcator al formației sale, cu 18 puncte, alături de care a adunat 4 recuperări. El a strâns 6/7 de la 2 puncte și 2/7 de la 3 puncte, pentru un indice al eficienței de +22.

În actuala stagiune, fostul campion al României cu U-BT Cluj are medii de 17 puncte, 4,3 recuperări, 3,6 pase decisive și 2,3 intercepții în 30 de minute, cu procentaje de 52% de la 2 puncte, 26% de la 3 puncte și 71% de la libere, totul pentru o eficiență medie de +16,7.

În urma acestei victorii, GSA Udine a terminat pe locul 4 în Conferința de Est din Serie A2 și va întâlni în prima rundă a playoff-ului pe cei de la Bertram Tortona, locul 5 din Vest. Prima partidă din această rundă se va juca în perioada 29-30 aprilie.

Reamintim că Dykes a jucat în două rânduri la U-BT Cluj, între 2009 și 2012 și 2015-2017. Astfel, el a fost component al ambelor echipe ale Clujului care au câștigat titlul în România, în 2011 și 2017. De asemenea, în sezonul 2014/2015 a evoluat și pentru cei de la BC Mureș.

*foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!