Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes: „A fost o atmosferă excelentă, fanii au venit în număr mare şi ne-au împins de la spate”

Paul Olar

Paul Olar
30.01.2017

U-Banca Transilvania a repurtat o victorie aseară, în derby-ul cu Steaua CSM EximBank București, încheiat la scorul de 85-68. La acest meci, Sala Polivalentă a fost luată cu asalt de către public, motiv de bucurie pentru baschetbaliștii lui Mihai Silvășan.

“Ştiam că va fi un meci greu, se întâlesc echipele din vârful clasamentului, aşa că am luptat din greu şi am reuşit să învingem. A fost o atmosferă excelentă, fanii au venit în număr mare şi ne-au împins de la spate, au făcut ca lucurile să fie mai uşoare, mingile au intrat mai lejer în coş. Avem de tras în continuare pentru că, fiind lideri, cu toţii vor să ne învingă şi asta ne face să fim atenţi la orice adversar”, a spus Kyndall Dykes, conform u-bt.ro.

După succesul în fața Stelei, U-BT se deplasează miercuri, la Craiova.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!