Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes: „Am intrat în meci concentrați și ne-am ținut de planul de joc”

David Istrate

David Istrate
05.11.2018

U-BT Cluj-Napoca a reușit să se impună cu 95-68 în fața lui SCM U Craiova, iar un mare merit îl are Kyndall Dykes, Sportivul de 31 de ani a terminat meciul cu 24 de puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive și a ridicat sala în picioare cu un buzzer spectaculos.

Dykes s-a arătat mulțumit de modul în care arată echipa și a declarat că el și colegii lui se simt mult mai motivați înaintea duelurilor cu CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu.

„O victorie bună! Am intrat în meci concentrați, ne-am ținut de planul de joc, am jucat un foarte bun baschet colectiv. Am trecut pe primul loc, le-am administrat craiovenilor prima înfrângere, acum suntem mai încrezători în noi înaintea meciului cu Oradea. Trebuie să ne hrănim din asta și să ne facem energia pentru meciul următor. Jocul nostru crește, suntem o echipă nouă, ne cunoaștem unii pe alții, trebuie să continuăm să muncim meci de meci, antrenament de antrenament”, conform site-ului oficial al clubului clujean, u-bt.ro.

Pentru Kyndall Dykes este al 4-lea meci din acest sezon în care atinge borna celor 20 de puncte marcate, având în acest moment medii de 21 de puncte, 4.2 recuperări și 3.4 pase decisive.

În următoarea etapă, Dykes & Co. vor avea o confruntare dificilă pe terenul campioanei CSM CSU Oradea.

*foto: cjsport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!