Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes: „Sunt bucuros că am ajuns la Târgu Mureş”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.01.2015

Kyndall Dykes, achiziția de marcă făcută de BC Mureș Târgu Mureș în această perioadă, a oferit un prim interviu de la sosirea în România pentru site-ul oficial al grupării mureșene. Fostul campion al România s-a declarat bucuros de alegerea făcută și spune că echipa are destul timp pentru a reveni și a termina pe pozițiile de play-off:

„Sunt bucuros că am ajuns la Târgu Mureş, este o formaţie puternică, chiar dacă nu a început destul de bine campionatul. Dar sezonul este lung, foarte lung, avem timp să recuperăm şi să ne calificăm în play-off.”

Întrebat dacă mai știe câte ceva despre Liga Națională de Baschet Masculin sau despre noii săi colegi, Dykes a răspuns:

„Atât am aflat, că nivelul a crescut foarte mult în ultimii ani, aveţi patru echipe în Cupa Eurochallenge şi una în Eurocup, s-au făcut câteva investiţii bune, baschetul din România are valoare. Bineînţeles eu vin dintr-un campionat care a dat câştigătoarea Euroligii, dar acolo este o altă regulă în legătură cu folosirea jucătorilor autohtoni. Tot timpul trebuie să fie minim doi pe teren. Aceasta a şi fost cauza despărţirii mele de Gilboa, deoarece am fost mulţi străini şi trebuia să împărţim minutele, şi am avut coechipieri excelenţi.

Am jucat împotriva câtorva jucători din echipa noastră, îl cunosc pe Ivanovic, Peciukas îmi amintesc de Lázár Laci, el a jucat la Oradea. Am auzit şi de Barro.”

La final, Kyndall Dykes a vorbit despre așteptările sale din acest sezon:

„Îmi trebuie un pic timp pentru a mă integra în jocul echipei, dar sper ca acest interval să fie cât mai scurt. Suporterilor le transmit să aibă încă un pic de răbdare, fiindcă campionatul în că nu este jucat, avem tot returul în faţă, plus meciurile din cupă, sunt convins că rezultatele vor veni cât de curând.”

Kyndall Dykes a ajuns în România pe 28 decembrie și este gata să debuteze de pentru BC Mureș Târgu Mureș în partida din Cupa României contra lui Steaua CSM Eximbank, care va avea loc duminică, 5 ianuarie 2015.

foto:mediafax.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • YMCA alin67 :

    surse
    Nimic pe "surse" despre sosirea lui Ceskovic la Sibiu? Sau despre plecarea lui Bubnic?

    cu 9 ani în urmă (03.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!