Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes: "Totul se va decide pe plan mental"

Dan Oancia

Dan Oancia
29.04.2015

Steaua EximBank București și BC Mureș Târgu Mureș se vor întâlni astăzi în prima partidă din cadrul semifinalelor Ligii Naționale. Târgmureșenii s-au calificat în această fază a campionatului după ce au trecut de U BT Cluj Napoca cu scorul de 3-0.

"Toată lumea e încântată că suntem în semifinale. Atmosfera e foarte bună în vestiar dar și în afara acestuia. De abia așteptăm să intrăm pe teren și să demonstrăm ce putem. În play-off cred că nici o echipă nu este favorită, e diferit ca în meciurile din sezonul regulat. Am jucat cu ei de foarte multe ori sezonul acesta. Ei ne cunosc jucătorii, noi îi cunoaștem pe ai lor. Totul se va decide mental", a declarat Kyndall Dykes.

Steaua EximBank București - BC Mureș Târgu Mureș va începe astăzi, de la ora 18.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!