Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes: „Victoria cu Universitatea ne ajută la moral”

Paul Olar

Paul Olar
12.02.2015

BC Mureș Târgu-Mureș și-a respectat blazonul în etapa cu numărul XIX. “Tigrii” au depășit joi pe Universitatea Cluj-Napoca, scor 104-56.

Autor a 15 puncte, 6 pase decisive și 3 recuperări, Kyndall Dykes a reprezentat principala gură de foc a formației vizitatoare. Americanul a participat la conferința de presă de la finalul jocului, mărturisind că încleștarea din “Horia Demian” i-a provocat amintiri frumoase.

Kyndall, ce poți spune despre partida cu Universitatea?

La început a trebuit să ne obișnuim cu ritmul meciului. Nu știam cine va arunca la coș, dar apoi ne-am intrat în joc. Am evoluat bine și ne gândim deja la următorul adversar.

Multe amintiri în Sala Sporturilor “Horia Demian”…

Așa este. Imediat cum am intrat pe ușă mi-am adus aminte de campionat și de meciurile bune făcute aici. Nu voi uita niciodată ce s-a întâmplat, când Tyler Morris a înscris de la mijlocul terenului. Am sărbătorit titlul trei zile și trei nopți. Fără doar și poate, a fost o experiență senzațională.

Totuși, atmosfera nu a fost ca pe vremuri...

Nici pe aproape. Fanii au venit să ne vadă, m-au primit bine și acest lucru înseamnă mult pentru mine. M-am bucurat să văd pe toată lumea.

Îți pare rău că nu te-ai întors la U Banca Transilvania?

Da, am purtat negocieri, însă am învățat că totul se rezumă la afeceri. Nu este vorba că ei nu m-au vrut sau eu nu i-am vrut pe ei, ci a contat partea afacerilor.

Cum te simți în Târgu Mureș?

Mă simt foarte confortabil. Încă de la început, oamenii au încercat să mă integreze. Am avut urcâșuri și coborâșuri, iar jocul de azi ne ajută la moral. De asemenea, ne unim ca să fim pregătiți în etapa viitoare.

Cum te înțelegi cu noul antrenor?

Mă înțeleg foarte bine cu domnul Prakuraitis. Îl țin minte din Ucraina, el era antrenor secund. Am știut câte ceva despre el. Când a ajuns la Târgu Mureș, dânsul îl căuta pe vechiul Kyndall Dykes, din Ucraina. Am vorbit și totul decurge bine.

Te-ai întâlnit și cu DeAndre Mays, un bun prieten de-al tău...

Da, am împărțit vestiarul la colegiu. M-am bucurat, știam că joacă bine și s-a descurcat bine. Mi-a plăcut să îl văd că se luptă cu Universitatea, deci ne-am simțit bine.

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!