Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes a anunțat transferul la Beirut Club

Eduard Popa

Eduard Popa
30.06.2019

Kyndall Dykes a anunțat transferul la Beirut Club

kyndall dykes beirut club

Kyndall Dykes a confirmat trecerea la Beirut Cluj, transfer anunțat de totalbaschet. Veteranul american a făcut anunțul printr-o postare pe instagram.

„Sezonul viitor voi juca în Liban, la Beirut Club!”, a scris Dykes la o postare la care a asociat și două poze. Printre cei care s-au înghesuit să îl felicite pe Kyndall se numără și foști adversari din LNBM, precum Porter Troupe, Willie Kemp sau Tony Bishop, dar și fostul său coechipier de la U-BT Cluj, Tony Easley.

kyndall dykes beirut club

Kyndall Dykes a jucat în 33 de meciuri în sezonul recent încheiat din LNBM, cu medii de 18,1 puncte, 4,5 recuperări și 3,2 pase decisive, totul pentru un indice al eficienței de +18,1. Kyndall a fost votat MVP-ul sezonului regulat LNBM de către cei de la eurobasket.com.

Până acum U-BT Cluj s-a despărțit de Dykes, Jason Washburn și Rolland Torok din echipa de anul trecut, și i-a anunțat numai pe Nandor Kuti și Andrei Calnicenco.

*foto: instagram Kyndall Dykes

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Dykes
    Sunt curios, s-a renunțat la el sau nu a mai vrut Dykes sa continue la Cluj? Știți ceva referitor la acest aspect?

    cu 4 ani în urmă (30.06.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristi11:

      ...
      Cu siguranta €€€

      cu 4 ani în urmă (30.06.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    beirut
    Club nu Cluj

    cu 4 ani în urmă (30.06.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!