Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes a depășit borna de 2000 de puncte marcate în Liga Națională

Paul Olar

Paul Olar
10.03.2015

BC Mureș Târgu-Mureș nu i-a dat nicio șansă Stelei CSM EximBank București, într-un joc din etapa XXIII. Gruparea ardeleană s-a impus cu scorul de 76-65, făcându-i pe bucureșteni să cedeze locul frundaș.

Totodată, formația lui Audrius Prakuraitis a ajuns la al cincelea succes consecutiv și se poziționează pe locul patru în clasament. Confruntarea din capitală l-a avut în prim plan pe Kyndall Dykes, sportiv ce a evoluat timp de aproape 28 de minute.

Americanul a avut 7/12 din acțiune, pentru un total de 14 puncte. Kyndall a reușit alte două recuperări și două capace, statisticile sale formând un indice al eficienței de 14. Mai important este însă faptul că Dykes a depășit borna de 2000 de puncte marcate în Liga Națională ca urmare a evoluției de luni seara.

Cu exactitate, sportivul originar din New Orleans are 2009 de puncte înscrise în LNBM. El a ajuns pe pământ românesc în anul 2009, fiind transferat la U Banca Transilvania. Fundașul a petrecut trei sezoane alături de trupa clujeană, perioadă în care a pus mâna pe un titlu de campion și a disputat  încă o finală.

Prin urmare, nord-americanul are 110 apariții în competiția noastră, remarcându-se cu medii de 18.3 puncte, 4.5 recuperări, 2.4 pase decisive, respectiv 18.0 la eficiență. De asemenea, Kyndall trebuie să culeagă încă cinci mingi de sub panou pentru a ajunge la 500 de recuperări în campionat.

Componentul mureșenilor va împlini 28 de ani pe 12 noiembrie. Baschetbalistul a mai evoluat în Ucraina, Israel sau Tunisia.

Foto: Radu Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!