Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes, decisiv în partida contra CSM CSU Oradea

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
10.02.2019

U-BT Cluj Napoca s-a impus a treia oară în această ediție de campionat în fața campioanei en-titre. Oaspeții au dominat mare parte din partidă, însă bihorenii au avut o revenire în forță în repriza secundă și spectatorii au avut parte de un final de foc. Clujenii și-au adjudecat partida,  datorită reușitei lui Kyndall Dykes.

Astfel, americanul a fost jucătorul decisiv al partidei. Dykes a jucat 30 de minute, timp în care a adunat 19 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă, toate pentru un indice al eficienței de +10. Extrema a marcat 6/14 de la 2 puncte  (43%), 2/3 de la 3 puncte  (67%) și  1/2 de la linia de fault (50%).

În această ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin, Kyndall Dykes a adunat medii de 18.6 puncte, 4.5 recuperări și 3.4 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +18.4 pe meci.

Darrin Dorsey a fost cel mai eficient jucător al ardelenilor, reușind să-și treacă în cont 17 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +22. Americanul a înscris 1/3 de la 2 puncte (33%) și  5/8 de la 3 puncte (63%). Cu cele 17 puncte marcate, americanul a stabilit și un nou record personal.

În acest sezon de LNBM, Darrin Dorsey a adunat medii de 9.0 puncte, 3.1 recuperări și 3.9 pase deicisive, toate pentru o cotă a eficienței de +11.3 pe meci.

 

*foto: Manases Sandor

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Azi da,
    a fost decisiv si pt ca Richards a ratat . In meciurile trecute pierdute pe final, n-a mai fost decisiv, dimpotriva . Cum departe sunt vremurile cand Rasic era number one, ceea ce e de inteles dupa asa o accidentare, plus ca a ajuns deja la o varsta maricica , deci pt sezonul viitor trebuie tinut cont si de acest lucru . Asta daca se vrea performanta !

    cu 5 ani în urmă (10.02.2019)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      vass bela
      Daca nu era Kyndall era Richards (referitor la articol). Asta e! Nu putem castiga tot timpul mai si pierdem. Totusi suntem pe locul 2.

      cu 5 ani în urmă (10.02.2019)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u66:

      Rasic
      Ca om venit de pe banca, eu spun că Rasic isi face inca bine treaba. Ofera mai multă siguranță echipei si noua spectatorilor. După mine, daca e sănătos, ar mai avea loc în echipa si anul viitor. S-a vazut aseara ca avem banca scurta si avem probleme cam pe toate pozitiile.

      cu 5 ani în urmă (11.02.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Well done
    KD! You're the best!

    cu 5 ani în urmă (10.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!