Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes, despre prestația contra celor de la BCM U Pitești: „M-am surprins chiar și pe mine însumi”

David Istrate, Mara Mihăilescu

David Istrate, Mara Mihăilescu
07.10.2018

kyndall dykes u bt cluj pitesti

U-BT Cluj-Napoca a reușit o victorie într-un meci foarte echilibrat în fața celor de la BCM U Pitești, scor 76-72, în prima etapă din Liga Națională de Baschet Masculin.

Revenit după un sezon la GSA Udine, Kyndall Dykes a fost cel mai bun marcator al clujenilor în partida în fața celor de la BCM U Pitești. Kyndall a reușit 30 de puncte, cu 13/17 din acțiune, 5 pase decisive, 3 recuperări și +35 la eficiență.

După meci, Dykes ne-a oferit un scurt interviu:

Kyndall, prima victorie în campionat și un meci extraordinar din punct de vedere individual. Cum a fost pentru ține acest meci?

„M-am simțit extraordinar în seara asta, să mă întorc acasă și să joc… Noi știam că Pitești este o echipa puternică și că vor veni, ca întodeauna, să lupte până în ultima clipă. Iar nouă, pe lângă asta, ne lipseau și 2 oameni: un pivot și cel mai bun shooter al nostru. Deci, știam clar că va trebui să dăm mai mult pentru a compensa absența lor.”

Ai înscris 30 de puncte în acest meci și, de asemenea, ai ridicat publicul în picioare cu un slam dunk extrem de spectaculos:

“Da… Într-adevăr, a fost un slam dunk impresionant. Nu știu cum am reușit să fac asta..dar știi.. în ritmul alert al jocului, adrenalina. Eu am încercat doar să îmi fac jocul. M-am surprins chiar și pe mine însumi. De asta zâmbeam, m-am suprins singur în acel moment.”

Te simți mai încrezător legat de meciul contra echipei din Israel din FIBA Europe Cup acum?

„Da, cu siguranță. Noi suntem foarte încrezători. Acest rezultat doar contribuie la această încredere pe care o aveam deja. Trebuie să câștigăm, să avem un joc colectiv foarte bun, și sperăm că și cei doi jucători ce ne-au lipsit în meciul de azi să revină pe parchet. Asta ne va ridica, de asemenea, moralul, și faptul că vom juca în fața propriului public este întodeauna un mare avantaj.”

Pentru U-BT Cluj urmează acum meciul cu Ironi Ness Zia, tot pe teren propriu, în turul 2 al FIBA Europe Cup. În manșa tur israelienii s-au impus la 13 puncte, scor 91-78.

*foto: facebook Kyndall Dykes Sr.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/fl53AsGfqU4?start=5150" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!