Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes, incert pentru meciul de la Pitești

Paul Olar

Paul Olar
06.01.2017

U-Banca Transilvania se deplasează sâmbătă, 7 ianuarie, la Pitești, pentru un meci din etapa cu numărul XV a Ligii Naționale de baschet masculin. Înaintea disputei, Mihai Silvășan, antrenorul clujenilor, se confruntă cu mai multe indisponibilități.

Pe lângă mai vechii absenți Vlad Moldoveanu și Nandor Kuti, antrenorul nu știe încă dacă va putea conta pe Kyndall Dykes. Americanul a suferit o accidentare la spate în meciul de miercuri, câștigat în fața cehilor de la Pardubice, scor 84-67.

Cu alte cuvinte, Dykes s-a „rupt” în sfertul trei al disputei și a mers direct la vestiare, fără a mai revenit pe parchet. Potrivit site-ului u-bt.ro, sportivul originar din New Orleans a făcut deplasarea la Pitești, însă prezența sa pe parchet este incertă.

În actualul sezon competițional, Kyndall are medii de 17.5 puncte, 5.3 recuperări și 4.2 pase decisive.

*Foto: Andor Marton

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    lot subtire
    Cu ' marele " buget avem un lot subtire, altii mai saraci au 6 straini, noi numai 5 . Altii au facut noi transferuri, noi nimic . Chiar fara accidentari, uzura celor 5+1 titulari este mare, iar acum cu 3 accidentati, ce sa mai vorbim ?!

    cu 7 ani în urmă (06.01.2017)
    • streetball44:

      Mda
      De acord cu dumneavoastra. Insa, lotul arata excelent, daca stam sa ne gandim(sigur, incluzand aici si pe cei accidentati). Fara Vlad si Kuti, am reusit oricum sa obtinem rezultate foarte bune, sa ne mentinem sus in clasament si sa avem in continuare sanse reale de calificare in Fiba. Sunt si eu de parere ca, probabil s-ar fi impus contractarea unui jucator pe cateva luni (vreo 2), cat timp ar fi persistat accidentarile. Si asta cu atat mai mult daca accidentarea lui Dykes ar fi fost mai grava. Dar uite ca n-am avut dreptate si echipa a mers bine. Cat despre meciul de maine, cred ca plecam cu a 2a sansa, cu 3 accidentati si o echipa foarte periculoasa si buna si o sala in care echipa noastra a avut mari dificultati si un joc nu tocmai bun de-a lungul anilor. Vom vedea ce va fi si sa speram ca la meciul cu Albacomp, macar Dykes va fi apt din nou, daca nu si Vlad(asa ziceau comentatorii Digi, ca s-ar putea sa fie)

      cu 7 ani în urmă (06.01.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    lot excelent?
    Da, sa zicem ca avem lot excelent daca toti sunt valizi si daca nu s-ar juca din 3 in 3 zile ! Daca mai aveam macar doua piese in plus, nu ne-am fi facut de ras in fata Muresului, care, atentie, si ei au jucat tot atat de des . Iar cu Pardubice, am castigat ca au gresit aia enorm, la noi evoluand numai Rasic, Barro si Pustozvonov bine . Si da, cu Pitestiul avem clar sansa a doua .

    cu 7 ani în urmă (06.01.2017)
    • streetball44:

      Corect
      Da, pai tocmai de aia am si pus paranteza aia in care am mentionat ca, in momentul in care vorbim de un lot excelent, automat ii includem si pe cei accidentati. Ca fara ei, sigur, am fi o echipa mult mai slabita. Cat despre infrangerea cu Muresul, probabil aveti dreptate, baietii venisera dupa un meci urias cu Pau Orthez in care efortul a fost mare. Sau poate pur si simplu s-au gandit si la vacanta care era la o zi departare si si-au pierdut din concentrare. Bineinteles, oricand ar fi bine veniti alti jucatori care sa ii inlocuiasca cu brio pe cei ce joaca multe minute, pentru a evita infrangeri de genul celei cu Muresul, probabil chiar si de genul celei cu Albacomp din deplasare, ca si acolo am avut o lipsa de prospetime clara. Dar ce sa facem, regula asta cu limitarea strainilor dauneaza mult...Vom vedea ce rezultat vom obtine maine.

      cu 7 ani în urmă (06.01.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!