Stiri Liga I Masculin

L1M. CSU Ploiești a reprogramat partidele cu Galați și Steaua

Costin Marinescu

Costin Marinescu
21.03.2013

CSU Ploiești a reprogramat meciul din etapa a VI-a cu CSU Galați. Partida se va disputa pe 6 aprilie, în data la care este programată rundă a VIII-a a Fazei a II-a a Ligii 1 masculin.

Prahovenii au dorit schimbarea datei meciului din cauza faptului că în acest weeked este programat și turneul de sală al campionatului național u18 masculin, iar o parte dintre jucătorii de la echipa de Liga 1 fac parte și din cea de U18.

Pe 6 aprilie CSU Galați ar fi avut etapă liberă, iar CSU Ploiești ar fi trebuit să joace cu Steaua. Meciul cu bucureștenii se va disputa trei zile mai târziu, pe 9 aprilie.

2 comentarii la aceasta stire:
  • man_08 :

    ???
    Aceiasi jucatori pot juca si in divizia A(LNBM) si in divizia B(L1M) si in divizia C(L2M) si pentru ca sunt napoleoni pot juca si in acel campionat U23 sau U18 ? Din cate am inteles, acest club are si echipa de divizia C. Sau am inteles eu aiurea ? Nu ar fi nimic rau daca aceiasi jucatori ar juca in toate aceste campionate, mana ti-o faci jucand nu uitandu-te de pe margine. Marturisesc ca nu am timp sa urmaresc decat prima divizie si foarte rar diviziile secunde sau competitiile de juniori.

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    man_08
    U23 este ceea ce consideri " divizia C" si sper ca nu faci bascalie pt ca sunt multi tineri jucatori la Ploiesti care joaca la U23, divizia B si divizia A : Negoitescu, Dumitrecu, Lupusoara, Neagu, Cazan, Ene ( ultimii 3 joaca si la U18 ). Eu urmaresc toate diviziile si competitiile de juniori si ma bucur cand acesti tineri joaca si au realizari deosebite

    cu 11 ani în urmă (21.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!