Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF - Etapa 2 - MVP: Flavia Ferenczi

Andreea Vlase

Andreea Vlase
15.10.2018

*foto: Sports Pictures flickr

Olimpia CSU Brașov a reușit surpriza etapei a doua din LNBF, învingând acasă vicecampioana CSM Satu Mare, cu 80-74. Flavia Ferenczi a avut o contribuție decisivă la victoria brașoveană, cu 25 de puncte. Tot din acel meci s-au mai remarcat Pesovic și Arsenic, în double-double. Din prima grupă valorică s-au disputat două partide, iar din grupa B s-au jucat toate cele trei.  

Flavia Ferenczi a fost integralistă la succesul obținut de Olimpia CSU Brașov în fața unei echipe cu un buget mult mai bun. Sătmăreanca a fost decisivă în victoria împotriva fostei sale echipe. A marcat 25 de puncte, cu 6/8 la șuturile din semicerc, 3/6 la triple și 4/5 de la linia de fault. A adăugat 4 recuperări (2 ofensive/2 defensive) și 4 pase decisive, pentru +25 indice al eficienței. Extrema a marcat 9 puncte în primele trei sferturi, iar în sfertul patru a reușit 16 puncte. 11 dintre acestea au venit în ultimele patru minute. Pentru această prestație Flavia Ferenczi este MVP-ul nostru din etapa a 2-a.

Și căpitanul brașovencelor, Biljana Pesovic, a avut o evoluție excelentă în meciul de vineri. Sârboaica a contribuit cu 16 puncte (4/7 din semicerc, 1/4 de afară, 5/6 libere), 10 recuperări, 7 pase decisive și 4 intercepții, cu +28 eficiență în 40 de minute. În același meci s-au mai remarcat Kristina Arsenic (Olimpia CSU, 18 puncte și 11 recuperări, +22 eficiență) și Brittany Denson (CSM Satu Mare, 21 de puncte, 5 recuperări, +22 eficiență). În celălalt meci al grupei A s-a remarcat Kristina Higgins (ACS Sepsi SIC, 14 puncte, 15 recuperări, +27 eficiență).

Performerele etapei (grupa A):

-Puncte: Flavia Ferenczi (Olimpia CSU Brașov) 25

-Recuperări: Leeza Burdgess (FCC ICIM Arad), Kristina Higgins (ACS Sepsi SIC) 15  

-Pase decisive: Alina Podar (Olimpia CSU Brașov) 10

-Intercepții: Biljana Pesovic (Olimpia CSU Brașov), Jovana Pasic (ACS Sepsi SIC) 4

-Capace: Leeza Burdgess (FCC ICIM Arad), Jovana Pasic (ACS Sepsi SIC) 2

-Eficiență: Biljana Pesovic (Olimpia CSU Brașov) +28

Performerele etapei (grupa B):

-Puncte: Angel Robinson (CSM Tg. Mureș) 26

-Recuperări: Vladinka Erak (Phoenix Știința Constanța), Mihaela Chelariu (Agronomia București) 13

-Pase decisive: Mihaela Mihai (CSM Alexandria) 6

-Intercepții: Florina Stănici (Diaconu) (Rapid București), Bianca Voica (CSM Tg. Mureș), Kayla Mobley (ACS KSE Tg. Secuiesc) 4

-Capace: Mihaela Chelariu (Agronomia București) 6

-Eficiență: Angel Robinson (CSM Tg. Mureș) +30

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!